maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aarteen etsintää
Haluaisitko muutoksia elämääsi, mutta et tiedä miten? Oletko aina haaveillut ulkomaille muutosta, rakkauden löytämisestä, kauniista kodista tai myrkyllisten ihmissuhteiden katkaisemisesta? Askartele suurimmat haaveesi aarrekartan muotoon ja ala aktiivisesti hakeutua lähemmäs unelmaasi. Luonani oli juuri viisi upeaa naista kylässä. Leikkasimme ja liimasimme neljän tunnin ajan tulevaisuuttamme kartalle.

Miten? Selaa pino lehtiä läpi ja leikkaa irti kaikki kuvat ja sanat, joihin koet vetoa. Voit myös kirjoittaa sanoja ja tekstejä itse paperille tai maalata lempipaikkasi auringon alla.

Kuulostaa ensin vaikealta: löydänkö mitään, mikä inspiroisi minua? Mutta pian huomaat, että tulevaisuuden avaimet ovat käsissäsi (tai kasassa lattialla).

Vie sinut matkalle kohti hurjimpia ja hauskimpia haaveitasi. Minut aarrekartta heitti toiselle puolelle maapalloa mukanani läjä kirjoja, rakkautta ja valoa. Haluaisin nähtävästi myös harrastaa balettia ja voittaa Oscarin. Älä rajoita itseäsi, vaikka vastaan tulevat haaveet kuulostaisivat kuinka epätodennäköisiltä tahansa.

Tiesitkö, että kannattaa haaveilla asioista myönteisesti. Universumi ei tunne sanoja kyllä ja ei. Toivo siis näin: "Haluan olla rohkea." Älä kielteisesti: "En halua pelätä." Ymmärrätkö eron?

Muista, että rohkeus vaatii rohkeita tekoja.

Mikä sinun aarteesi on?

2 kommenttia: