maanantai 18. huhtikuuta 2011

Mietiskellen maanantaihin

Kuva: nkt-kmc-singapore.org

Uskoisitko, jos sanoisin, että ensimmäinen meditaatiokokemukseni oli suorastaan päräyttävä? Tuntui kuin energia olisi kiertänyt selkärankaani spiraalille. Huomasin olevani jossain aivan muualla. Olin rentoutunut, mutta tietoinen omasta olemuksestani. Kun kerroin asiasta baarissa seuraavalla viikolla, eräs pöytäseurueen tyttö sanoi, että oikeasti meditaatio on tuhottoman tylsää. Jos siis "osaisin meditoida". Itse kuitenkin uskon, ettei kannata ensimmäisenä ajatella meditaatiota suorituksena: menikö se nyt oikein vai väärin, ajattelinko nyt sellaisia asioita kuin pitäisi vai pitikö tässä olla ihan vihanneksena vain, apua taisin miettiä kauppalistaa!?

Mitä? Jenni Kauppila pitää maanantaisin tunnin meditaation kello 20-21 osoitteessa Kolmas linja 12, Helsinki. Viiden euron ovimaksu maksetaan käteisellä. Aiempaa kokemusta meditaatiosta et tarvitse.

Vie sinut hengityksesi mukana niin kauas kuin vain uskallat kulkea.

Kenelle? Niille, jotka haluavat irrottaa hetkeksi arjesta. Tämä päivä sopii siihen erityisen hyvin, meillä kaikilla kun tuntuu olevan hieman vaaliväsymystä.

Miten sinä rentoudut?

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa! Ilenkin miettinyt, miksei Kalliossa tarjota meditaatiota. Aikakin on eri bueno.

    VastaaPoista
  2. Siellä on myös raakaruokakursseja yms. Niistä myöhemmin...

    VastaaPoista