torstai 14. huhtikuuta 2011

Hyvinvointia rannekkeella


Monia minulle tärkeitä asioita ei ole voitu todistaa tieteellisin keinoin. Kun eilen kyselin Facebookissa Power Balance -rannekkeen perään, sain aikaan mielettömän keskustelun. Power Balance on nimittäin alkuvuodesta joutunut myöntämään julkisesti, ettei hologrammitekniikkaa ole voitu todistaa toimivaksi. Rannekkeen sanotaan parantavan suorituskykyä ja tasapainoa. Minä olen moisiin "paljastuksiin" tottunut ja haluaisin rannekkeen silti. "Plasebovaikutus on vaikutus sekin", eräs tuttu kommentoi. Mutta sitten löysinkin internetistä tämän Nikkenin energisoivan ranekkeen. Pasmat menivät sekaisin totta kai.

Mikä? Hyvinvointituotteita kuten vedensuodattimia ja ilmanpuhdistajia valmistavan Nikkenin TriPhase-korut yhdistävät 1500 gaussin vahvuisten magneettien, infrapunaterapian ja negatiivisten ionien edut.

Näyttää ihan tavalliselta korulta, mutta sisäpinnalla on pieniä erivärisiä vaikuttavia pallukoita.

Lupaa auttaa palauttamaan tasapainon sekä tukea hyvinvointia.

Tiesitkö, että koru toistaa luonnon omia negatiivisia ioniryppäitä, joita löytyy metsäilmasta ja vesiputousten läheltä? Keraamiset laatat rannekkeen sisällä tuottavat yli 1000 negatiivista ionia kuutiosenttimetriä kohden.

Vie sinut ilmeisesti olotilaan, jonka saavuttaisit vesiputousten alla polskutellessa.

Kenelle? Uusista asioista innostuvalle hurahtajalle, jolla on aika paljon rahaa. Koru maksaa 185 euroa. Edullisempiakin malleja tosin löytyy.

Voiko koru antaa energiaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti