perjantai 22. huhtikuuta 2011

Pääsiäisjoogaa!

Kuva: astanga.ru

Jos sinulla ei ole vielä suunnitelmia pääsiäisviikonlopulle ja asut pääkaupunkiseudulla, ilmoittaudu astangajoogan alkeiskurssille! Astanga on liikunnallista joogaa, joka lisää sekä voimaa että notkeutta.

Missä? Helsingin Astanga Joogakoulun Annankadun salilla järjestetään pääsiäisenä kahden päivän alkeiskurssi 24.-25.4. kello 11.30-14.00. Kurssi maksaa 130 euroa ja sisältää 10 kerran harjoituskortin, joka on voimassa kaksi kuukautta. Alle 18-vuotiaat, opiskelijat, äitiys- ja hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset sekä varus- ja siviilipalvelumiehet (ja -naiset!) ovat oikeutettuja alennettuun 100 euron hintaan. Maksun voi suorittaa etukäteen koulun tilille (ohjeet täällä) tai käteisellä kurssin alkaessa.

Miten? Ilmoittautua voit internetissä.

Tuntuu voimakkaalta, ihanalta, venyttävältä, rankalta...riippuu oikeastaan päivästä. Yleensä kaikelta tältä samalla kertaa.

Kuulostaa meren rantaan tasaisesti iskeytyviltä aalloilta, kun koko ryhmä hengittää uijjayi-tekniikalla.

Kenelle? Niille, jotka eivät jaksa säntäillä päättömänä kanana jumppasalilla. Astanga vaatii voimaa ja hikoiluttaa, mutta on rauhallista. Parantaa keskittymistä ja kuntoa samanaikaisesti. Tuloksena on keveä ja voimakas ruumis. Astangalla on myön terveydellisiä vaikutuksia.

Älä hermostu yllä olevasta kuvasta. Alkeiskurssilla ei tehdä vielä mitään näin vaativaa ja näyttävää.

Saatko sormet varpaisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti