torstai 28. huhtikuuta 2011

Parin miljardin katsojan häät


Vaikka kuninkaalliset pukeutuvatkin ei-siniveriseen makuun turhan konservatiivisesti, odotan huomisen häistä tyylikkäimpiä aikoihin. Vieraita eli sukulaisia ja ystäviä häihin on kutsuttu pari tuhatta. Kate ja Will, eli Catherine Middleton ja Britannian prinssi William vaikuttavat sympaattiselta pariskunnalta. Ainakin prinssit William ja veljensä Harry ovat hetkauttaneet mukavasti kuvaa jäykistä ja epäinhimillisistä kuninkaallisista.

Tiesitkö, että kuninkaallisten pitää pystyä seisomaan pitkiä aikoja paikallaan. Paras keino siihen on ottaa heti hyvä seisoma-asento. Asennoksi suositellaan muun muassa balettiasentoa, jossa jalkaterät osoittavat hieman ulospäin ja taemman jalan keskikohta on etummaisen kantapäätä vasten.

Jännitystä aiheuttavat vielä monet asiat, sillä hääjärjestelyt on pidetty osin salassa. Suurimman spekulaation kohteena lienee morsiamen mekko, joita hän on tilannut suunnittelijoiden paljastumisen varalle kolme. Mutta miksi morsian aikoo tehdä häämeikkinsä itse?

Milloin? Huomenna perjantaina 29.4. Yle 1 -kanavalla sekä Yle areenassa kello 11.10 alkaen. Häätoimitus Westminster Abbeyssa alkaa kello 13.Voisiko ex-spaissari, nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham olla Katen asun takana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti